Testimonial Yasmin Aouragh – Recruitment Consultant

Ben jij benieuwd naar de baan van Recruitment Consultant bij Exactpi? Lees hier het interview over de start van Yasmin Aouragh.

Deel blog

Yasmin Aouragh - recruiter Exactpi

Goed gevoel

Sinds een paar maanden is Yasmin Aouragh als Recruitment Consultant aan het werk bij Exactpi. Iets wat ze met veel plezier doet. Nadat ze bij haar vorige werkgever niet helemaal op haar plek zat, besloot ze naar iets nieuws te gaan zoeken. “Een vriendin is al langer werkzaam bij Exactpi en vertelde altijd positieve verhalen. Of die verhalen kloppen? Jazeker! Vanaf het eerste gesprek voelde het goed.”

Focus op multilinguals

“Ik zoek voornamelijk multilinguals voor customer support vacatures. Dat houdt in dat de kandidaten naast Nederlands over één of meerdere andere talen moeten beschikken, zoals vloeiend Frans of Engels. Ook match ik business supporters, dus office managers of financiële medewerkers.”

Andere collega’s houden zich bijvoorbeeld bezig met de vakgebieden Sales & Marketing en Human Resources. Op elke vakgebied zijn zo minstens twee recruiters actief zodat er altijd een aanspreekpunt voor kandidaten is en je ook goed met elkaar kunt sparren.

Direct aan de slag met helder plan

“Er was een helder plan opgesteld voor de eerste twee maanden. Ik wist precies waar ik aan toe was en wanneer ik van wie een training kreeg”. Vanaf de start mocht Yasmin direct kandidaten sourcen. “Heel fijn! Die afwisseling heb ik nodig. Dus tijdens de inwerkperiode niet alleen maar naar informatie luisteren, maar het ook meteen in de praktijk brengen.”

Wat Yasmin vooral aanspreekt in haar werk is het contact met verschillende type mensen. De ene keer zoekt ze een kandidaat voor een senior functie en de andere keer voor een startersfunctie. “Heel leuk als je iemand aan een baan kan helpen en de plaatsing lukt.”

Persoonlijke ontwikkeling staat voorop

Over het werken bij Exactpi vertelt ze dat ze bij al haar collega’s terecht kan met vragen en ze samen met het team als groep doelen behaalt. Persoonlijke ontwikkeling staat duidelijk voorop. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om tijdens de werkuren cursussen te volgen of podcasts te luisteren via een online platform met meer dan 150 trainingen. “Het is hard aanpoten in deze krappe markt, maar ik heb het heel erg naar mijn zin!”

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden
bij Exactpi

Bekijk ook eens

soft skills
Blog

Wat zijn soft skills precies en waarom zijn ze zo cruc…

ChatGPT in het sollicitatieproces
Blog

In een tijd waarin digitalisering en automatisering de…