Wij een nieuwe collega?
Jij naar Londen!

Bij Exactpi zijn we altijd op zoek naar gedreven professionals die willen bijdragen aan ons groeiende succesverhaal. Zo hebben wij nu verschillende vacatures op het gebied van Recruitment & Sales waarvoor wij met spoed op zoek zijn naar ervaren collega’s. Collega’s die zich wellicht ook in jouw persoonlijke netwerk van vrienden, familie en kennissen bevinden.

Wij maken het nu wel heel aantrekkelijk om jouw connecties te scannen op talent. Voor de gouden tips hebben we namelijk een fantastische beloning in petto: een onvergetelijke stedentrip voor twee personen naar het bruisende Londen! 

Stel je voor: slenteren door prachtig verlichte straten, de mooiste kerstcadeaus kopen en genieten van de feestelijke sfeer. Niet zo’n shopper? Bekijk dan de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, vaar over de Theems of geniet van een uitgebreide afternoon tea. In Londen zul jij je zeker niet vervelen.

Wanneer je toestemming krijgt van ‘jouw kandidaat’, kun je hem/haar via onderstaand formulier bij ons introduceren. Uiteraard kent deze actie een paar spelregels, die kun je onderaan deze pagina lezen.

Geef ons jouw tip

  Graag stel ik jullie voor aan:

  Hij/zij is geïnteresseerd in een baan bij Exactpi op het gebied van:

  Mijn eigen gegevens zijn:

  Spelregels

  • De voorgedragen kandidaat moet iemand zijn uit jouw persoonlijke netwerk. Je kunt dus geen onbekenden aandragen.
  • Je hebt de aangedragen kandidaat voordat je het aanmeldformulier invult, geïnformeerd en om toestemming gevraagd.
  • Je ontvangt de Trip voor 2 naar Londen (maximale waarde 1500 euro) wanneer jouw kandidaat gaat werken in dienst van Exactpi en zijn/haar proeftijd met succes heeft doorlopen.
  • Deze actie gaat uitsluitend om Werken bij Exactpi zelf en heeft geen betrekking op vacatures bij de opdrachtgevers van Exactpi.
  • Je maakt alleen kans op de trip als jouw connectie nog niet (eerder) is opgenomen in een sollicitatieprocedure van Exactpi en jij de eerste bent die deze kandidaat aandraagt.
  • Je kunt meerdere kandidaten voordragen. Vul hiervoor steeds het volledige aanmeldformulier in.
  • Exactpi kan aangedragen kandidaten weigeren op te nemen in haar sollicitatieproces. Bijvoorbeeld wanneer er volgens Exactpi onvoldoende aansluiting is met het gevraagde profiel of wanneer de betreffende vacature niet meer vacant is.
  • Uitsluitend Exactpi beslist welke kandidaten uiteindelijk worden aangenomen en hoeft daarover geen verantwoording af te leggen. Over de uitkomsten van deze actie en de bijbehorende sollicitatieprocedures kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De beloning kan niet worden ingeruild tegen contant geld.
  • Exactpi behoudt zich het recht voor de voorwaarden voor het aanbevelen van connecties bij Exactpi, of een deel daarvan, op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te beëindigen.