Werken bij BMW

BMW Group Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van producten en diensten van de merken BMW, MINI, BMW Motorrad en BMW i via de dealerorganisatie in Nederland. Het is  is een dochteronderneming van het wereldwijd opererende BMW AG in München.

BMW Group Nederland houdt zich bijvoorbeeld bezig met het Customer Relationship Management, het dealernetwerk en het benutten van specifieke marktomstandigheden. Daarnaast is BMW Group Nederland het aanspreekpunt voor de dealerorganisatie  en heeft het een ondersteunende en adviserende rol.

Het coördineren en faciliteren van opleiding en training heeft prioriteit. Zowel voor eigen personeel, als voor personeel van BMW dealers.

BMW Group Financial Services is de lease- en financieringsmaatschappij ‘van het huis’ voor de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisatie. Het is een dochteronderneming van BMW AG en een zusterorganisatie van BMW Group Nederland .

De maatschappij is een gespecialiseerd financieel dienstverlener met een breed productaanbod voor dealers en liefhebbers van BMW en MINI. Er is keuze uit alle denkbare vormen van leasing, financiering en verzekeringen.

BMW Group Financial Services kent de reparatie- en onderhoudscijfers, het afschrijvingsverloop en de restwaarde van de verschillende modellen natuurlijk van zeer nabij. Dat maakt het mogelijk om scherp te calculeren en op maat te offreren.

Alphabet is een toonaangevende leverancier van zakelijke mobiliteit in Europa, Australië en China. Zij zijn onderdeel van BMW Group. Het uitgebreide portfolio omvat advies en financiering en slimme managementproducten en -diensten voor bedrijfsvloten.

In Nederland beheren ze ruim 80.000 leaseauto’s en bedrijfswagens van alle merken. 450 medewerkers zetten zich in om de mobiliteitsoplossingen optimaal aan te laten sluiten op de mobiliteitsvragen van nu en in de toekomst. Via Alphabet kunnen bedrijven hun bedrijfsmobiliteit bovendien op een economische en duurzame manier beheren.

Al 3 jaar op rij wonnen zij de onderscheiding voor Beste leasemaatschappij van Nederland.

BMW Group is verantwoordelijk voor de verkoop- en marketingactiviteiten van BMW, MINI,  en BMW motorrad in Nederland. BMW Financial Services en Alphabet zijn daarbij belangrijke onderdelen op het gebied van financiering en lease. Exact personeelsintermediair is al jarenlang een vaste partner bij de werving van personeel en het verzorgen van werkgeverschap. Wij verzorgen de werving en selectie voor vele vaste en tijdelijke vacatures bij:

  • BMW Nederland
  • BMW Financial Services
  • Alphabet

Dat betekent concreet dat wij pro-actief headhunten en de sollicitaties van geïnteresseerde kandidaten beoordelen. Hierbij vindt een screening en voorselectie plaats, waarna de beste kandidaten per vacature voorgelegd worden aan BMW. Vervolgens zullen HR en de betrokken manager van BMW zelf ook sollicitatiegesprekken voeren, waarna wordt besloten welke kandidaten daadwerkelijk een dienstverband krijgen aangeboden.

Goed om te weten:
BMW Group Nederland is gevestigd aan de Einsteinlaan 5 te Rijswijk op het bedrijventerrein Broekpolder.  Deze locatie is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Alphabet is ook prima bereikbaar en gevestigd in Breda. Voor de onderdelen Alphabet Rentals en Alphabet Occasions werven wij medewerkers door het hele land.

Enthousiast geworden?
Wij ontvangen graag jouw sollicitatie.