Vacatures Noord-Holland

Zoek jij vacatures in Noord-Holland? Hieronder vind je een overzicht van alle actuele vacatures bij Exact personeelsintermediair in de provincie Noord-Holland. Klik op de vacature voor meer informatie of solliciteer direct. Onze enthousiaste recruiters in Amsterdam staan klaar om jouw sollicitatie te beoordelen en te kijken welke baanmogelijkheden wij jou kunnen bieden.

Noord-Holland behoort ook tot de provincies met de meeste werkgelegenheid. Overigens is de werkgelegenheid in Noord-Holland redelijk gecentraliseerd richting Amsterdam en omgeving als Schiphol en Leiden. In deze steden hebben wij een breed scala aan vacatures in diverse vakgebieden. Denk aan ICT vacatures, maar ook aan vacatures in de logistiek of marketing.

vacatures noord-hollandFull time en part time vacatures in Noord-Holland

De aangeboden vacatures in Noord-Holland bekleden zowel full time als part time vacatures. De meeste bedrijven in ons bestand zoeken grotendeels nog kandidaten voor een 40-urige werkweek. Maar enkelen zoeken ook kandidaten voor een 32- of 36-urige werkweek. Aan jou natuurlijk de keus. Daarnaast hebben wij ook enkele vacatures waarbij je kunt kiezen voor tijdelijke functies of een vast dienstverband.

Vacatures in Amsterdam

De meest bekende stad in Noord-Holland met veel werkgelegenheid is natuurlijk onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is bovendien ook nog eens de grootste stad van Nederland. Het is een historische stad en een trekpleister voor toeristen vanuit de hele wereld. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Amsterdam en jarenlange ervaring hebben wij een breed scala aan vacatures voor jou. Samen kunnen we het solliciteren een stuk makkelijker voor jou te maken. Bekijk hier alle vacatures in Amsterdam.