Juridische vacatures

Overzicht juridische vacatures

Hier vind je onze juridische vacatures in o.a. de regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Regelmatig hebben wij namelijk mooie vacatures in diverse vakgebieden waarbij juridische kennis noodzakelijk is. Denk aan vacatures voor Juridisch Secretaresse, Juridisch Medewerker of Juridisch Incassomedewerker. Exact biedt zowel vaste als tijdelijke banen voor juridische professionals.

Lees meer

Werken in de juridische sector

Op zoek naar een leuke en uitdagende vacature in de juridische sector? Dan moet je echt even een kijkje nemen bij onze vacatures. In de regio Den Haag, Amsterdam en Rotterdam hebben wij een breed scala aan juridische vacatures. Er staat vast wel een functie voor jou tussen!

juridische vacaturesBen je al een tijdje op zoek naar werk in de juridische sector? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres! Op onze website hebben wij in diverse gemeentes en steden juridische vacatures online staan. In grote steden is er natuurlijk veel juridisch werk te vinden. Je kunt aan de slag als administratief juridisch medewerker of junior incassomedewerker. De functie waar jij naar op zoek bent staat er vast tussen. Scrol snel door de juridische vacatures en solliciteer vandaag nog!

Graag komen wij met je in contact om een passende vacature te vinden voor je!